Muut kurssit

Muut kurssit

Rally-toko:

Rally-toko yhdistää elementtejä tokosta, agilitysta ja koiratanssista. Lajissa tärkeintä on koiran ja ohjaajan iloinen yhteistyö. Alkeiskurssilla tutustutaan rally-tokon sääntöihin, tarvittaviin pohjataitoihin sekä opetellaan alokasluokan tehtäväkyltit. Kurssi soveltuu kaikenikäisille (yli 4kk) ja -rotuisille koirille, jotka osaavat kulkea ohjaajansa vierellä ja keskittyä yhdessä tekemiseen. UUSI ALKEISKURSSI TULOSSA MYÖHEMMIN!

Nosework alkeet-kurssi

Nose Work on lähtöisin Yhdysvalloista, ja se on kaikille koiralle sopiva laji – jokaisella koiralla kun on ilmiömäinen hajuaisti, jonka käyttäminen motivoi ja aktivoi koiraa. Nose Workissa koirat etsivät hajua sisä- ja ulkotiloista, pahvilaatikoista, sekä ajoneuvoista. Tällä Nose Workin alkeet-kurssilla opetetaan koirat ilmaisemaan Nose Workin eucalyptus-haju ja aloitetaan hajun etsintäharjoitukset. Opetellaan myös hajun ilmaisu hajuerottelun avulla. Mukaan otetaan 4-5 koiraa/h.

Dobo:

Dobo kurssilla aktivoidaan koiraa sekä ohjaajaa. Tasapainotyynyillä ja ovaalin muotoisilla palloilla kasvatetaan kummankin lihaskuntoa, kehonhallintaa ja tasapainoa. Laji sopii kaikenkokoisille ja -rotuisille yli 6 kk ikäisille koirille.  Treenit yksittäisinä kertoina, joille ilmoittautuminen erikseen. Seuraa ilmoittelua Facebook ryhmässä.

Näyttelytreenit:

Kurssilla opetellaan esittämään omaa koiraa ja harjoitellaan näyttelytapahtumaa sekä kehässä liikkumista yksin ja muiden koirien kanssa. Totutetaan koirat myös ”tuomarin” käsittelyyn ja pöydällä esiintymiseen.  7-8 koiraa, 6 krt.
 

Temppukurssi:

Kurssilla opetetaan koiria oppimaan erilaisia hauskoja temppuja, joiden avulla koira oppii myös olemaan aktiivinen. Temppujen opettaminen vahvistaa koiran ja ohjaajan suhdetta sekä yhteistyötä. Kurssilla käydään läpi kouluttaminen naksuttimen avulla. Sopii pennulle (yli 4 kk) ja aikuisille.