Agility

Agility

Pentujen agilitytaidot: 

Yhdeksän kerran kurssilla valmistellaan pennuille taitoja tulevaan agilityharrastukseen. Kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu jo agilityä harrastaneille ohjaajille. Ryhmään otetaan 5 koirakkoa, iästä 16 viikkoa eteenpäin. Kurssi pidetään perjantaisin klo 17-18, 4.8.-29.9.2017. Hinta 144€ (16€/kerta - maksu kerralla tai kahdessa osassa)  KURSSI TÄYNNÄ!

Nuorten koirien agilitykurssi:

Yhdeksän kerran kurssilla tehdään nuorille agilityä jo aloittaneille koirille harjoituksia, jotka lisäävät koiran taitoja suorittaa esteitä ja seurata ohjausta. Aloitellaan tai jatketaan myös esteosaamisen kouluttamista. Ryhmään otetaan 4 koirakkoa. Kurssi pidetään perjantaisin klo 19-20. Hinta 144€ (16€/kerta - maksu kerralla tai kahdessa osassa)  KURSSI TÄYNNÄ!

Agilityn viikonloppuvalmennuskausi:

Viiden kerran valmennuskokonaisuus, jossa tehdään eri teemojen ympärille rakennettuja treenejä. Ryhmä on tarkoitettu kisaaville tai kisavalmiille koirakoille. Treenipäivät la 9.9., la 28.10., 9.12., 20.1. ja 17.2. Treeniaika 2,5h/6 koirakkoa. Hinta 38€ / viikonloppu.  KURSSI TÄYNNÄ!

Agilityyn valmistavat taidot:

Kurssille voivat osallistua pennut (yli 4kk) ja lajin vasta aloittavat aikuisetkin koirat. Kurssilla harjoitellaan koiran motivointia, palkkaamista ja agilityn ohjaamisen alkeita. Tämän kurssin jälkeen koira on valmis agilityn alkeiskurssille. 4-5 koiraa/tunti, 6 krt
Tällä hetkellä ei kurssia.

Agilityn alkeiskurssit:

Kurssille voi osallistua valmistavat taidot kurssin jälkeen tai jo vastaavat taidot omaava koirakko. Kurssilla tutustutaan agilityesteiden turvalliseen suorittamiseen ja esteosaamiseen, sekä opetellaan ohjaustekniikoita ja niiden soveltamista pieniin ratapätkiin. 4 koiraa/tunti, 6 krt. Ryhmät ti ja ke 18-19 Kurssit täynnä tällä hetkellä!

Agilityn valmennusryhmät:

Viikottaisin toistuva agilityn valmennusryhmä treenaa valmista ratapohjaa jokaisen oman osaamistason mukaan. Treeneissä haastetaan koirakoita kehittymään ja löytämään uusia näkökulmia radanlukuun ja koiran esteosaamiseen. Kurssille voivat osallistua jo rataa suorittavat koirakot tasosta riippumatta. 4 koiraa/tunti, jatkuva kurssi (laskutus kuukausittain). Ryhmät täynnä tällä hetkellä!

Agilityn päiväryhmä:

Maanantaisin klo 12-13. Ryhmään voi varata vakituisen paikan jolla varmistaa pääsyn treeniin joka kerralle. Vapaat paikat voi varata avoimesti yksi treeni kerrallaan. Varaus s.postilla, puhemilla tai fb viestillä. Ryhmä täynnä tällä hetkellä!